OhlanderGruppen

Applikation som tjänst

Med Applikation som tjänst behöver ni inte längre ha servrar på kontoret eller i serverhallen som kräver dyrt underhåll och höga investeringar. Vi ansvarar för era programvaror som behöver en serverinstallation, med en enkel och säker åtkomst i molnet.

Ökad tillgänglighet
Med era programvaror i vår molnade miljö ökar möjligheterna att arbeta var du än befinner dig. Du kan enkelt ansluta dig på ett säkert sätt och arbeta från den plats du befinner dig på.

Uppgraderingar
Vi säkerställer att programvarorna är uppdaterade till senaste version och fungerar fullt ut i den molnade miljön. Vi är vana att arbeta tillsammans med mjukvarutillverkarna och har lång erfarenhet av de flesta programvarorna på marknaden.

SPOC mot tillverkaren
För att undvika att du hamnar mellan oss och programtillverkaren när problem uppstår så hjälper vi er hela vägen. Vi agerar sk. Singel Point of Contact (SPOC) och tar de tekniska ärendena med tillverkaren, så du slipper.

Backup
Vi säkerställer såklart att era programvaror och databaser har backup. Med våra moderna Business Continuity-lösningar kan vi snabbt återställa miljöer vid ev. haverier.

Fullständig drift och support
Vi tar ansvar för den löpande driften och det proaktiva arbetet för att maximera tillgängligheten för användarna. Skulle användarna behöva hjälp är vi bara ett samtal bort.

Fullständig installation och driftsättning
Med vår långa erfarenhet inom systemflyttar och driftsättningar kan du känna dig trygg i att vi kan sköta hela processen från inventering till driftsättning och vidare i förvaltning av programvaran i vår miljö.

OhlanderGruppen

Våra tjänster

Postadress

Box 1207
131 27 Nacka Strand

Besöks- och leveransadress

Augustendalstorget 9
131 52 Nacka Strand

Nordiskt tillväxtcertifikat
  • Cookie Policy
  • Integritetspolicy
LinkedIn