OhlanderGruppen

Återförsäljare

Vi söker partners över hela landet

På kort tid blev vår kunskap efterfrågad i Stockholm. Med partners runt om i landet kan vi hjälpa fler företag att vara förberedda för framtiden samt förenkla och säkerställa en fungerande IT-miljö.

Arbetar ni idag med att hjälpa era kunder med andra leveranser inom IT och vill expandera er verksamhet? Kontakta mig så berättar jag mer

Stefan Ohlander, VD
OhlanderGruppen AB

stefan.ohlander@ohlandergruppen.se
070-571 04 30

DocuSyd i Malmö

”Vi på DocuSyd är Sydsveriges största Xerox partner! Men det räcker inte, vi vill bli Sydsveriges största OhlanderGruppen partner!

Vi har genom åren levererat IT-tjänster och hårdvara i mindre skala till våra kunder, ofta på förfrågan och vi har använt egna resurser. Vi har nu valt att ingå partnerskap med OhlanderGruppen för att bli ännu starkare, mer kompletta och kunna erbjuda större kompetens för att knyta ännu starkare kundrelationer.

En av de viktigaste anledningarna till att vi bestämde oss för att inleda ett samarbete med OhlanderGruppen var deras förmåga att paketera tjänster och produkter. Detta gör det enkelt för oss att erbjuda rätt lösningar och enkelt för kunden att förstå vad vi erbjuder. Att vi från och med nu dessutom har en hel driftavdelning, som arbetar med oss för våra kunder gör DocuSyd som leverantör ännu starkare.”

Hans Thulin, VD och delägare

Hans ThulinHans Thulin
OhlanderGruppen

Våra tjänster

  • Extern IT-avdelning

Postadress

Box 1207
131 27 Nacka Strand

Besöks- och leveransadress

Augustendalstorget 9
131 52 Nacka Strand

Nordiskt tillväxtcertifikat

  • Cookie Policy
  • Integritetspolicy
LinkedIn