OhlanderGruppen

IT-säkerhetsanalys

Antalet cyberattackerna mot små och medelstora företag har aldrig varit så många. Är det inte dags att se över säkerheten i företagets IT-miljö?

Att genomföra en IT-säkerhetsanalys på företaget är en viktig investering och ett viktigt första steg för att skydda verksamheten mot cyberattacker och dataintrång.

Cyberattacker, phishingförsök, åtkomsträttigheter, backuper, kryptering och lösenordshantering. Det finns en uppsjö av saker att tänka på när det kommer till IT-säkerhet.

Det är svårt att veta var man ska börja och det kan vara en god idé att ta hjälp av experter för att reda i begreppen och ta fram en plan för att påbörja eller förbättra säkerheten i företagets IT-miljö.

Låt oss hjälpa er att ta fram en IT-säkerhetsanalys som ni kan använda som underlag för att öka på säkerheten och ge företagets IT-miljö ett bättre skydd mot cyberattacker av all dess slag.

Vi gör en analys på er IT-miljö och visar i en detaljerad rapport vilka områden som finns i er miljö samt vilka åtgärder ni behöver vidta för att förbättra säkerheten.

Vill du veta mer om vår IT-säkerhetsanalys?

Kontakta oss så berättar vi mer.

Ring på 08-778 15 00 eller klicka på knappen nedan för att skicka ett mail.

Klicka här!
OhlanderGruppen

Våra tjänster

Postadress

Box 1207
131 27 Nacka Strand

Besöks- och leveransadress

Augustendalstorget 9
131 52 Nacka Strand

Nordiskt tillväxtcertifikat
  • Cookie Policy
  • Integritetspolicy
LinkedIn