OhlanderGruppen

Är du vår nya säljare?

Söker du en ny utmaning och är van vid att driva affärer i högt tempo? Är du en vinnarskalle som söker efter en arbetsplats med härliga kollegor högt i tak och karriärmöjligheter, så tror vi att du kommer att trivas som fisken i vattnet.

Vi är en härlig arbetsplats med sköna människor, som är en del av en tävlingsinriktad organisation med fokus på att lyckas tillsammans. Ett roligt gäng med en bra sammanhållning och samarbete, vi har aktiviteter av olika slag varje år för att bibehålla våran sammanhållning.
Hos oss får du stora möjligheter att påverka och forma ditt arbete men också forma företaget, vi lyssnar in vår personal.

Vi erbjuder en tjänst som Account Manager hos oss där dina uppgifter bland annat kommer att vara:

  • Prospektering via våra verktyg för att söka upp nya kunder i SMB segmentet
  • Kundmöten via Teams eller på plats hos kund
  • Eget ansvar igenom hela processen, från behovsanalys till avtalsskrivning
  • Eget försäljningsansvar mot resultatmål

Du arbetar förmodligen idag med B2B försäljning men är sugen på en ny utmaning och brinner för att vara med på en tillväxtresa. Vi tror att du har en stark känsla för service och drivs av att uppnå dina egna resultat men sätter också stolthet i att vara en del av ett framgångsrikt team.

Vi är våra kunders IT avdelning och levererar alla de tjänster och hårdvaror som behövs för att kunden, på ett tryggt och effektivt sätt kunna arbeta i sina verksamheter varje dag. Vi behöver vara en trygg punkt och bakom dig på sälj så har du både teknisk pre-sale och ett fantastiskt teknik team som bistår med kunskap och förslag på utveckling hos våra kunder.

Tjänsten är heltid på plats i våra lokaler i Nacka Strand med möjlighet till hemmakontor. Vi arbetar med en kombination av fast och rörlig lön.

Vi ser inte att du behöver vara senior i din roll idag, men vi ser gärna att du besitter grundläggande kunskaper. Samtidigt är det viktigaste för oss att hitta rätt människor som kan bidra till bra fart och utveckling av OhlanderGruppen som bolag.

Känner du att det kan vara något för dig?
Skicka gärna in din ansökan nedan.

För mer frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta oss på jobb@ohlandergruppen.se.

OhlanderGruppen

Våra tjänster

  • Extern IT-avdelning

Postadress

Box 1207
131 27 Nacka Strand

Besöks- och leveransadress

Augustendalstorget 9
131 52 Nacka Strand

Nordiskt tillväxtcertifikat


  • Cookie Policy
  • Integritetspolicy
LinkedIn