OhlanderGruppen

Klient som tjänst

En dator är ett av de viktigaste arbetsredskapen och kan lätt påverka användarnas leveranser om dessa inte håller kvalitét eller funktion. Med klient som tjänst så säkerställer vi att användarna har rätt utrustning och rätt funktioner. Till en fast kostnad per månad och användare får företaget full kontroll över kostnaderna.

Rätt dator till användarna
Vi tar fram datorer som passar just era användare. Det krävs olika modeller för olika arbetsuppgifter och tillsammans tar vi fram passande paket för era användare och dess krav på funktion och prestanda.

Tillbehör som effektiviserar användandet
Utöver själva datorn hjälper vi även till att ta fram rätt skärmar, tangentbord, möss, headset och dockningsstationer. Idag är det vanligt att man behöver en uppsättning på kontoret och en på hemmakontoret.

Garanti och hantering
Datorn levereras alltid med 3 års garanti och skulle något hända med datorn så tar vi hand om hela garantihanteringen.

Startklar leverans, slipp en massa krångel
Startklar innebär att datorn är färdig för användning när den levereras till er. Våra tekniker testar datorn och konfigurera upp den med de program och funktioner som användaren behöver.

Premiummärken
Vi har lång erfarenhet av att leverera och supportera datorer från Lenovo, HP och Apple. Dessa är våra tre premiummärken som vi rekommenderar till våra kunder och dess användare.

Enklare onboarding av användare
Med klient som tjänst får ni en betydligt enklare onboarding av nya användare och tillsammans säkerställer vi att varje nyanställning blir enklare och roligare. Tillsammans med vår grundtjänst, Extern IT avdelning, behöver ni inte bekymra er. Låt oss göra det tråkiga, så kan ni fokusera på er kärnverksamhet.

OhlanderGruppen

Våra tjänster

Postadress

Box 1207
131 27 Nacka Strand

Besöks- och leveransadress

Augustendalstorget 9
131 52 Nacka Strand

Nordiskt tillväxtcertifikat
  • Cookie Policy
  • Integritetspolicy
LinkedIn