OhlanderGruppen

Nätverk som tjänst (NaaS)

Ett fungerande och säkert nätverk på kontoret är viktigt för de flesta företag idag. Utan en stabil internetanslutning påverkas användarna i sin produktivitet och med en utdaterad brandvägg ökar risken för intrång och dataförluster. Vi hjälper er med att säkerställa funktion och hög säkerhet i ert nätverk.

Ett fungerande nätverk på kontoret
Vi övervakar och säkerställer att nätverket levererar på topp. Då kan era användare arbeta och leverera utan att riskera att missa deadlines eller hamna i viktiga möten med dålig uppkoppling.

Löpande uppdateringar
Idag är det viktigt att löpande uppdatera hårdvarans mjukvara för att minska risken för intrång. Med Nätverk som tjänst så ingår detta, vi håller koll på säkerheten så kan du fokusera på att leverera.

Säkerhetspaketeringar
För att ytterligare säkra upp er data och era användare kan vi komplettera brandväggar och nätverket med säkerhetspaket och sk. Advanced Threat Protection (ATP). Med ett extra lager kontrolleras trafiken i nätverket och kan med automatik stoppa skadlig kod.

Brandvägg, switchar och accesspunkter
För att ert nätverk ska fungera behövs det nätverksutrustning. Vi hjälper till att välja ut rätt modeller, installera och dokumentera.

Fullständig projektering
Oavsett om ni ska ha ett fast nätverk (LAN) eller/och ett trådlöst nätverk (Wifi) kan vi sköta hela flödet från dragning av nätverk till montering av accesspunkter.

Fiberanslutning och mobil backupanslutning
Själva internetanslutningen till företagets nätverk är vanligtvis en enkel fiberanslutning, men för en del företag är det viktigt att ha en backup om denna skulle gå ner. Vi förser er med både fast fiberanslutning samt mobila backupanslutningar.

Vårt största fokus är nöjda kunder!

Vill du veta mer? Kontakta oss så berättar vi hur vi kan hjälpa just er!

Ring på 08-778 15 00 eller klicka på knappen nedan för att skicka ett mail.

Klicka för att maila!
OhlanderGruppen

Våra tjänster

Postadress

Box 1207
131 27 Nacka Strand

Besöks- och leveransadress

Augustendalstorget 9
131 52 Nacka Strand

Nordiskt tillväxtcertifikat
  • Cookie Policy
  • Integritetspolicy
LinkedIn