OhlanderGruppen

Kundreferenser

En riktigt glad och nöjd kund är bland det viktigaste för oss på OhlanderGruppen.

Med långa samarbeten kommer vi till vår rätt, att få följa våra kunders utveckling och få agera rådgivande när det kommer till IT är något som vi brinner för.

Här kan du läsa mer om vad våra kunder säger om att vara just det, nöjd och glad kund till oss.

"Vår verksamhet är beroende av en IT-miljö med hög tillgänglighet, en IT-support som kan stötta oss i det dagliga arbetet och samarbetspartner som förstår vårt sätt att arbeta och kan vara proaktiva i sin leverans"

Vi valde OhlanderGruppen för deras kompetens och kompletta erbjudande. Vi har ett samarbetat sedan 2017 och OhlanderGruppen är en trygg och pålitlig partner som visar ett genuint intresse för vår verksamhet, relation och framtid.

En fungerande IT-miljö gör det enklare för oss att fokusera på vår kärnverksamhet.

Anders Jönsson
VD/delägare på AJ Landskap AB

AJ Landskap är ett landskapsarkitektkontor med inriktning på planering och gestaltning av stads- och naturlandskap i utveckling.

"OhlanderGruppen har varit vår kompletta IT-leverantör sedan 2018 och vi är fantastiskt nöjda med vårt samarbete"

Tryggheten i att veta att vår IT-miljö hanteras proaktivt och säkert är viktigt för oss då vår verksamhet är beroende av en väl fungerande IT-miljö.

Med Extern IT avdelning som tjänst och övriga funktioner får vi en komplett leverans med allt från startklara klienter, ex. när nya personer börjar hos oss, till support och löpande förvaltningsmöten där vi tillsammans går igenom vad som hänt sen sist, vad som behöver utvecklas och hur framtiden ser ut. Det ger oss trygghet och möjlighet att fokusera på det vi ska göra för våra kunder.

Maria Sterner.
VD på Fair Investments AB

Fair Investments är en kapitalförvaltare som är FAIR i bemärkelsen rättvis. Genom att spela i samma lag som våra kunder hjälper vi dem att maximera sitt kapital.

OhlanderGruppen

Våra tjänster

  • Extern IT-avdelning

Postadress

Box 1207
131 27 Nacka Strand

Besöks- och leveransadress

Augustendalstorget 9
131 52 Nacka Strand

Nordiskt tillväxtcertifikat

  • Cookie Policy
  • Integritetspolicy
LinkedIn