OhlanderGruppen

Säkerhetspaket

Med våra säkerhetspaketeringar får ert företag en ökad trygghet som ger skydd i olika nivåer. Från klienter och mobiler till nätverk och lösenord hjälper vi er att skydda det som är viktigast, er affärsverksamhet.

Zero Trust Network
Med Barracuda CloudGen Access kan vi äntligen ta steget från den klassiska VPN anslutningen och leverera en säkrare och snabbare funktion som förenklar för användarna. Med ett ökat säkerhetslager som kontrollerar trafiken och säkerställer att användarna inte hamnar på skadliga sidor får ni ett riktigt bra skydd i en tid som ställer höga krav på hybrida arbetssätt.

Uppgiftskontroll på Dark web
Över 70% av alla lösenord används på flera inloggningar och dessa uppgifter är idag det vanligaste sättet hackare lyckas komma över data och även för att kapa hela identiteter. Uppgifter som stjäls på internet finns till salu på Dark web och med vår uppgiftskontroll så övervakar vi Dark web och kan snabbt meddela er när uppgifter på era användare finns tillgängliga och hjälpa er att vida åtgärder.

E-postsäkerhet
Ransomware sprids till största del via e-post. Med tjänster för att filtrera e-post kan vi stoppa skadlig kod innan de når användarna.

Säker dataradering
Vad händer med företagets data när en dator blir för gammal och ska bytas ut eller på annat sätt ska byta ägare. Med säker dataradering kan vi rensa lagringsmedia i datorer, servrar och mobiltelefoner på ett sätt som gör att den data som lagrats aldrig går att återskapa.

Lösenordshantering
Hur lätt är det att hålla koll på alla lösenord? Över 70% av alla lösenord används på flera inloggningar. Med vår lösenordshantering får användarna en säker plats att lagra alla lösenord, med hjälp av lösenordsgenerering behöver man inte heller oroa sig för att ha samma lösenord på flera inloggningar.
Läs mer om vår lösenordshantering här!

OhlanderGruppen

Våra tjänster

  • Extern IT-avdelning

Postadress

Box 1207
131 27 Nacka Strand

Besöks- och leveransadress

Augustendalstorget 9
131 52 Nacka Strand

Nordiskt tillväxtcertifikat

  • Cookie Policy
  • Integritetspolicy
LinkedIn